shrek999 Napisano Grudzień 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2004 jak w temacie... mam aktualnie 82 procesy a w windzie mam 28-32, co wylaczac i jak wylaczac??? po co ich tyle komu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Grudzień 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2004 Moja rada: daj "ps -A" i zobacz co chodzi i jest Ci niepotrzebne. Pozniej dowiedz sie czy mozesz to wylaczyc i wylacz, jesli chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Grudzień 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2004 Po pierwsze - nie porównuj (_linuxa_ → Linuksa) ORT z windowsem. Inna filozofia systemu. Po drugie - jakiej odpowiedzi się spodziewasz? Skąd kto ma wiedzieć jakie masz procesy. Chyba, że chcesz takiej odpowiedzi: wyłącz nr 7, 13-19, 24, 55 i 66 do 72 Pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shrek999 Napisano Grudzień 8, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2004 ok... hehehe... zauwazyłem roznice miedzy pingwinem i w$ i juz sie pozbylem kilku procesow korzystajac z porad gajownika ( gdzies na forum ).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi