chakjer Napisano Grudzień 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2004 chciałem skompilowac sobie jadro pod FC3 dla mojego kompa skopiowalem do katalogu /usr/src/linux-2.6.9/Documentation plik Configure.help po polsku ale help jest pod xconfig i menuconfig i tak po angielsku co robie zle ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Grudzień 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2004 A skad w ogole wziales taki plik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chakjer Napisano Grudzień 8, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2004 http://cvs.jtz.org.pl/kernel/Configure.help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Grudzień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2004 A nie jest to przypadkiem ciut nieświeże? (prawie 3 lata) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chakjer Napisano Grudzień 8, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2004 moze i jest nie swieze ale nie w tym problem ( tak mi sie wydaje) chodzi o to ze (_wogole_ → w ogóle) ORT nie dziala czyzby byla az taka roznica miedzy 2.4 a 2.6 czy w jadrze 2.6.... jest inny sposob aby help przy konfiguracji byl po polsku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi