Sofcik Napisano Czerwiec 21, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2015 Zaliczone - RHCA level 2 Fajny egzamin ale trochę krótki - 2h to czas na spokojne zrobienie jeśli nie trzeba się zastanawiać nad zadaniami. Do przygotowan uzywałem wirtualek na CentOS i GlusterFS ze strony Glustera. Z dokumentacji używałem jedynie oficjalne dokumenty ze strony RH. -- Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Czerwiec 21, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2015 Gratulacje Możesz napisać gdzie odbywała sie certyfikacja, jakie są koszta takiego egzaminu - czy uczyłeś sie sam czy wykupiłeś kurs - i napisz o co chodzi z tym glusterem, w czym to pomaga tak w skrócie jeżeli chodzi o nauke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofcik Napisano Czerwiec 22, 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2015 Oczywiście, że mógłbym napisać ale "wspaniały" engine forum nie pozwala mi na to wyrzucając komunikat o próbie ataku od WALLFa. Ja rozumiem wszystko (security, paranoja, promowanie na siłę WALLFa), ale takie akcje na forum to już przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi