Sahin Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 Witam Jak i gdzie dodać moduł żeby nie wpisywać po każdym uruchomieniu modprobe cdemu :?: Ponieważ Cedega wymaga wyłączenia prelinku, to czy mogę ten pakiet całkiem odinstalować :?: Czy nie będę miał po odinstalowaniu żadnych przykrych niespodzianek :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 W pliku : /etc/modprobe.conf wpisz : alias cdemu Jeśli chodzi o odinstalowanie to (_niewiem_ → nie wiem) ORT. ale możesz napisać skrypcik który najpierw wyłączy prelinka a poźniej odpala Cedege. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Grudzień 14, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 Dzięki za odpowiedź Cedega już mi działa bo już wyłączyłem prelink, tylko, że mam mało miejsca na partycji a zawsze to parę MB by odeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi