Radosław Napisano Lipiec 10, 2020 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2020 (edytowane) witam Umieściłem wątek w Programowaniu, ale może tu szybciej dotrze do osoby która mi pomoże. Napisałem program w Pythonie z Tkinter jako GUI do zarządzania pakietami we współpracy z dnf i potrzebuję kogoś "odważnego'" do potestowania. Kogoś ze znajomością pythona bo dobrze by było trochę krytyki odebrać, ale nie za dużo. ;-D Pozdrawiam Radek Głębicki ######################## Naprawdę nie ma nikogo kto mi pomoże i oceni mój program? Ej, ludziska! Edytowane Lipiec 13, 2020 przez Radosław Rozwinięcie wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torleif Napisano Lipiec 15, 2020 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2020 Cześć! Wrzuć na GitHuba i podeślij link, myślę, że w ten sposób najprościej znajdziesz pomocników t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radosław Napisano Lipiec 15, 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2020 Dzięki za podpowiedź. Na tym etapie ja nie chcę pomocników, ja potrzebuję mentora. Kogoś komu mogę pokazać kod, a on jest na tyle doświadczony, że go obiektywnie oceni i da wskazówki jak dalej. Z tego co zrozumiałem to nie ma możliwości wygenerować linku do prywatnego kodu. Trzeba go zrobić publicznym. Ale dzięki za chęci. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi