vip13 Napisano Grudzień 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2004 Witam wszystkich! Mam problem z programem Outpost Firewall. Mam go zainstalowanego w Windows XP Professional i na kontach uzytkownikow (nie adminow) nie dziala mi internet. Na koncie Administratora wszystko jest ok, a na zwyklych userach nic nei dziala. Po wylaczeniu firewalla (tj Outpost ) internet rusza i wszytko chodzi. Pozdrawiam. Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abuk Napisano Grudzień 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2004 Zobacz w Outpost : opcje/programy Musisz chyba odblokowac niektore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Grudzień 18, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2004 Mam odblokowane. Tzn. wszytskie ktore sa mi potrzebne czyli firefox gadugadu i edonkey i imesh. i nic z nich nei dziala choc na moim koncie wszytyko dziala. ---- a pozatym otworzyc program z innego konta niz admin sie nei da (przynajmniej u mnie) outpost jest w tray'u i nie da sie otworzyc konfiguracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano Grudzień 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2004 Nie pamiętam dokładnie, ale podczas instalacji miales do wyboru (_urzytkownik_ → użytkownik) ORTów dla których ten program będzie działał: 1 administaratora 2 wszystkich (_urzytkownik_ → użytkownik) ORTów prawdopodobnie zaznaczyłeś opcje pierwsza, wiec musisz go przeinstalowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Grudzień 19, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2004 prawdopodobnie zaznaczyłeś opcje pierwsza, wiec musisz go przeinstalowac juz przeinstalowalem, a nawet odinatslowalem i zainstalowalem jeszcze raz. nic nie pomoglo. wciaz to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Grudzień 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2004 Mam odblokowane. Tzn. wszytskie ktore sa mi potrzebne czyli firefox gadugadu i edonkey i imesh odblokuj jeszcze: dns, dhcpd (jesli uzywasz), (nie znam tego firewalla, ale moze tam jest podzial na ruch przychodzacy i wychodzacy?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi