ziemia Napisano Grudzień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2004 Kliknij tu!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Grudzień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2004 Pierwszy raz widzę, żeby adresatem życzeń było forum... ale dzięki (czuję się jego częścią). Ja Wam wszystkim życzę swobody, wolności w życiu (szczególnie w małżeństwie (także tym z Linuksem)) i zrealizowania życiowych celów tak, abyście do śmierci byli dumni i szczęśliwi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Grudzień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2004 ja rowniez dolaczam sie do podzienkowan (chyba tez jestem czescia forum (jak to ujal _Pat ) no moze troche mniejsza niz on ale jestem! ;] . i rowniez zycze wesolych swiat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Grudzień 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2004 Dla wszyskich linuxowców i linuxmaniaków dużo zdrowia i wytrwałości, żeby nie kusiła was ciemna strona czyli winda Niech nasza wiedza o (_linuxie_ → Linuksie) ORT rozwija sie w postępie geometrycznym Wesołych świąt!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi