vip13 Napisano Grudzień 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2004 Mam KDE 3.2.2. i fedore core 2, i maly problem. Przy kazdym starcie KDE uruchamia mi sie Open Office Writer. Troche trwa jego uruchomienie a da sie wylaczyc dopierdo po uruchomieniu. Szukalem i nie moge znalesc miejsca gdzie moge to wylaczyc. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Grudzień 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2004 Witam!! Jest coś takiego, jak dobrze pamiętam, że jak się wylogowujesz, to Cię pyta czy chcesz zapisać bierzącą sesje, jeśli dasz mu nie to powinien się już nie uruchomic następnym razem!! POZDRO!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Grudzień 27, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2004 tak jest w gnomie a w kde wystarczy ze zostawisz otwrta aplikacje i wylogujesz sie to po zalogowaniu bedzie nadal otwarta. Ale ja wylaczam bez otwartego open offica i sie otwiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pozi Napisano Grudzień 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2004 Dla maksymalnej pewnosci, jak masz KDE, sprawdz w zaleznosci od konta na jakie jestes zalogowany(dla (_root'a_ → roota) ORT, /root/.kde/Autostart a dla zwyklego konta: /home/user/.kde/Autostart/)czy nie ma tam zadnych podejrzanych plikow odpowiedzialnych za uruchamianie Open Office'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi