lu_ka Napisano Grudzień 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2004 Witam wszystkich jako ze to moj pierwszy post na forum pozdrawiam uzytkownikow.. zainstalowalem sobie Fedore 3 i dzialam w srodowisku Gnome moja przygoda z linuxem zaczela sie dosyc niedawno (co nieoznacza jednak ze nic nie rozumiem ) Oto moje pytanie Chcialbym stworzyc konto na ktorym po zalogowaniu wlaczyla by sie tylko Mozilla na caly ekran i to wszystko uzytkownik z teog konta moglby jedynie przegladac stronki.. ewentualnie mogla by byc jeszcze opcja z poczta. Fajnie by bylo gdyby ktos mi pomogl ale jak duzo tlumaczenia to chociaz powiedzcie jakiich hasel szukac na googlu.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Grudzień 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2004 Chcialbym stworzyc konto na ktorym po zalogowaniu wlaczyla by sie tylko Mozilla na caly ekran i to wszystko Zakładam że chodzi ci o automatyczne odpalenie Mozilli po starcie systemu. autostart aplikacji uzytkownik z teog konta moglby jedynie przegladac stronki tego nie załapałem. Chyba nie chcesz specjalnie ograniczać funkcjonalności? ewentualnie mogla by byc jeszcze opcja z poczta. patrz link wyzej Fajnie by bylo gdyby ktos mi pomogl ale jak duzo tlumaczenia to chociaz powiedzcie jakiich hasel szukac na googlu.. zapamiętaj ten adres google linux wystarczyło ze wpisałem tam: autostart gnome Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrReal Napisano Grudzień 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2004 Przy okazji chciłbym ponowić swoje pytanie: http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...wtopic=2886&hl= Czy nikt nie mial takiego problemu ze zwykly user mogl sie zalogowac na serwer i zrobic poweroff ? Mysle ze problem nie polega tylko na chmod 700 halt ale chcialbym aby wszystkie inne pliki systemowe i katalogi mialy uprawnienia odpowiednie dla userów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Grudzień 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2004 Przy okazji chciłbym ponowić swoje pytanie: http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...wtopic=2886&hl= ... Do tego typu zapytań (dotyczących starszych postów z forum) chyba najlepiej nadaje się shoutbox PS.Ale gdybym wiedział jak rozwiązać Twój problem to bym Ci teraz odpisał, ale nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi