MohSETH Napisano Grudzień 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2004 Czy Po dokananiu Up2date...w systemie zostaja "stare wersje" sciagnietych plikow....a jesli tak to gdzie oe sie znajduja? i Czy mozna je bezpiecznie wymiesc z systemu:) np....Firefoc-0.10 a obok jest FF1.0... POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterx Napisano Grudzień 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2004 No wszystko co siciagasz przez up2data masz w katalogu /var/spool/up2data . Jak zainstaluje pakiety to go usuwam bo mam malo miejsca na dysku. Nie sadzze zeby trzymał stare pakiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beatl68 Napisano Styczeń 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2005 Ha ! Mam pytanie(prawdziwy ze mnie Lamer )co zrobić po ściągnięciu uaktualnień? Sorki, że pytam.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano Styczeń 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2005 No wiesz? Jak mogles? Jesli aktualizujesz przez Up2date, yum lub inny program to wszystko odbywa sie automatycznie... patrzysz i podziwiasz jak to wszystko moze sie samo dziac:) POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi