pretorianin Napisano Styczeń 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2005 Po instalacji świeżej fedory inicjalizacja systemu przebiega bardzo szybko, jednak po jakimś czasie spotkałem się z sytuację gdzie włączenie systemu zaczyna w pewnym momencie wydłużać się. Z trybu graficznego przechodzi na tekstowego. W końcu wraca wszystko do normy (kończy na trybie graficznym). Podczas włączenia systemu dostrzegam komunikat o przemontowaniu głównego systemu plików w trybie do odczytu. Pomimo tego, że wszystko działa i fedora się uruchamia, czas na start jest bardzo długi. W logach nie znalazłem nadzwyczajnych komunikatów. Nie mam prawdę powiedziawszy pojęcia dlaczego tak sie dzieje. Może ktoś ma doswiadczenie w tym temacie i wie co moze byc powodem. Wielkie dzięki za opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ro-X Napisano Styczeń 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2005 bardzo mozliwe ze to przez kudzu albo internet (jesli masz broadcasting dhcp). popatrz przy ktorym demonie lub usludze komp zwalnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi