kuLa Napisano Styczeń 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2005 dokladnie jak w temacie, mam w sieci kompa na xp ktory udostepnia drukarke /epsona c43ux/ ale za zadne skarby nie moge sie do tej drukarki dobic spod FC2 i za diabla nie wiem co z tym zrobic, jak by ktos co wiedzial na ten temat to chetnie poczytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro Napisano Styczeń 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2005 Odpal Sambe, następnie zainstaluj drukarkę wybierająć w "Select a quare type" opcje "Network Windows (SMB)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuLa Napisano Styczeń 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2005 wlasnie o to chodzi ja ze w 'select a queue type' wybiore smb to nic mi to nie daje bo ta drukarka sie tam nie pojawia nawet jak podam nazwe kompa do ktorego jest ona podpieta i ustawie usera i haslo na guest nic to nie daje, bo jej poprostu tam nie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro Napisano Styczeń 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2005 A czy (_wogóle_ → w ogóle) ORT możesz przeglądać na FC zasoby XP, zainstaluj np smb4k tam drukarka powinna być widoczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi