beatl68 Napisano Styczeń 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2005 Jacie ale narobiłem. Próbowałem zainstalować polską wersję firefoxa i ............nie mam teraz wcale. Wykasowałem folder firefox i po wszystkim. Zainstalowałem najnowszą polską wersję i nie otwiera się. Co robić!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Styczeń 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2005 Ale tamta miales domyslna? Zainstalowana z (_rpm'a_ → RPM-a) ORT czy w jakis inny sposob? Jak z (_rpm'a_ → RPM-a) ORT to powinienes usunac albo yum'em, albo za pomoca rpm. Teraz polecam Ci zorientowac sie, co zrobiles, upewnisc sie ze wszystko poprawnie odinstalowales i dopiero zainstalowac Firefoxa. Polska wersje mozesz sciagnac z www.firefox.pl albo http://www.mozilla.org/products/firefox/. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrix Napisano Styczeń 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2005 Ja polecam skompilować Firefox'a najnowszo wersje ze źrudeł wtedy zyskamy na szybkości. A chyba chcemy aby nasz firefox szybko chodził... :-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesto Napisano Styczeń 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2005 Ja polecam skompilować Firefox'a najnowszo wersje ze źrudeł wtedy zyskamy na szybkości. A chyba chcemy aby nasz firefox szybko chodził... :-) jasne jak go skompilujesz to będzie zapier.... jak to twoje mitsubishi w avatarze a nie zapomniałeś przypadkiem o rekompilacji ważniejszych bibliotek, jądra, x-ów,menadżera + rzecz jasna odpowiednich flagach gcc? to że koleś co założył temat sobie skompiluje firefoksa to mu dużo da jak cały system ma kompilowany pod 386! pomyśl... lub więcej czytaj... ----------- a do załorzyciela tematu: otwierasz konsole i piszesz: man yum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roback Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 eee tam, od razu ludzi kompilacją i yum'ami straszyć. Po pierwsze - można ściągnąć klikalny instalator firefoksa, który w miarę działa. Po drugie - jak już zainstalowałeś, to możesz nie mieć podlinkowanego go (firefoksa) do żadnego katalogu ze ścieżki, to i się nie uruchamia. Po trzecie - więcej konkretów - np. odpal konsolę i tam wpisz firefox, ew. wykonaj to polecenie, które masz pod guzikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrix Napisano Styczeń 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2005 Ja polecam skompilować Firefox'a najnowszo wersje ze źrudeł wtedy zyskamy na szybkości. A chyba chcemy aby nasz firefox szybko chodził... :-) jasne jak go skompilujesz to będzie zapier.... jak to twoje mitsubishi w avatarze a nie zapomniałeś przypadkiem o rekompilacji ważniejszych bibliotek, jądra, x-ów,menadżera + rzecz jasna odpowiednich flagach gcc? to że koleś co założył temat sobie skompiluje firefoksa to mu dużo da jak cały system ma kompilowany pod 386! pomyśl... lub więcej czytaj... ----------- a do załorzyciela tematu: otwierasz konsole i piszesz: man yum Xy i pare innych bibliotek mam skompilowane na KDE narazie nie mam czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi