MrReal Napisano Styczeń 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 Chciałbym uruchomić w xfce taki monitor systemu jak jest np w Gnome (graficzne przedstawienie uruchomionych procesów, wykresy cpu itp.). Jak nazywa się pakiet z tym i innymi programami? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Styczeń 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 Co do Gnoma to pewnie chodzi ci o gDesklets, ale w XFCE to bedzie problem, najlepiej chyba wybrać gkrellm (niech cię niezwiedza screnshoty na stronie,on moze wygladać ładnie [np. ze skórką BlueX4] i ma wiele ciekawych funkcji oprócz tych które wymieniłeś [np. sprawdzanie poczty]) Jest jeszcze torsmo, wybór należy do ciebie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrReal Napisano Styczeń 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 Właśnie o to chodziło -> gkrellm Dzięki. Ale teraz mam następny problem bo gkrellm ma tyle themes że nie wiem co wybrać :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 Ale teraz mam następny problem bo gkrellm ma tyle themes że nie wiem co wybrać :shock: Oj to nie jest problem, naprawde, od przybytku głowa nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 Ale teraz mam następny problem bo gkrellm ma tyle themes że nie wiem co wybrać :shock: Copland OS ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi