patpi Napisano Styczeń 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 W necie znalazłem coś bardzo ciekawego: Smart Package Manager Opis z Linux News -> tutaj Wydaje mi się że to może być całkiem przydatne narzędzie. Bo, jeśli dobrze zrozumiałem, będe mógł np. bezproblemowo zainstalować na FC3 fvwm-crystal który ma pakiety dla Debiana, Gentooo lub zródła ale nie dla FC Tak? nie myle się? Przed natychmiastowym zainstalowaniem Smart Package Managera powstrzymało mnie kilka negatywnych opini na zagranicznych forach. Więc jak to jest? Działa? Do się zrobić to o czym pisałem? Jeśli jest ktoś kto już przetestował SPM to niech napisze jakie wrazenia(instalacja,dodawanie repozytoriów,awaryjność,itp) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 hmm.. też mnie to ciekawi jak ten programik spełnia swoje zadania... (ale nie instaluje bo to narazie beta.. i nie chce zeby mi sie kopalo cos, poczekam az ten koles z conectivy [?] wypusci oficjalna, gotowa, nieawaryjna wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi