vip13 Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 Witam! Temat w sam raz na Hyde park Czy ktos z was moze posiada skrzynke na gmail.google.com? Bo ja mam i mam pytanie odnosnie zaproszen. Kiedy bede mogl wysylac zaproszenia do gmail? Bo uzywam skrzynki od 2(moze 3) dni i narazie nie moge wysylac zaproszen. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 a co dają te zaproszenia? Może głupie pytanie ale jeszcze się nie interesowałem zbytnio gmail, poczekam az skoncza bete i bedzie oficjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 Zaproszenia daja to, ze mozesz kogos zaprosic do uzywania Gmail Od tak sobie nie mozesz sie zarejestrowac, i dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Styczeń 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 Ale chyba po zakonczeniu prac google nad gmailem mozna bedzie rejestrowac sie "od tak". Tak mysle. BTW nie dziala mi od wczorajszego wieczoru pop3. Nie moze sie polaczyc. W thinderbirdzie mysli mysli mysli mysli i nic nie wymysla. W evolution tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 A wczesniej dzialal pop? I czy nic nie zmieniales? P.S. Ja mam nadzieje, ze nie bedzie sie mozna rejestrowac "od tak", i ze zaproszenia nie beda dawane byle komu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Styczeń 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 Ja mam nadzieje, ze nie bedzie sie mozna rejestrowac "od tak", i ze zaproszenia nie beda dawane byle komu... No w sumie tak. Wychodzilo by na to ze nieliczni moga miec konto na gmail (chociaz troche juz tych uzytkownikow juz tam jest ja mialem problemy z loginem bo wszytko pozajmowane) Pop wczesniej dzialal. Jak przestal dzialac to zaczalem ustawiac w opcjach konta tam mozna wylaczyc lub wlaczyc obsluge pop. Ustawilem wlaczona, a nadal nie dziala. Nawet probowalem przez OE na windzie to tez nie szlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoSZ Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 gmail to gniot naprawde nic godnego polecenia jedno trzeba im przyznac ten pomysl z zaproszeniami byl pokazem genialnego marketingu kazdy teraz mysli ze to cos wielkiego ps jak ktos chce invite'a to do mnie na gg prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Styczeń 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2005 @BoSZ Moze nie gniot, ale masz słuszność w sprawie geniuszu marketingowego google.com, nie ma to jak tajemnica, wielki szum, 1gb itp. pozniej udostepnią za darmo [albo i moze za $] i kazdy na ziemi bedize mial swoje 1gb'owe konto gmail... Przynajmniej tak mi się wydaje.. ja bym tak zrobił.. ;> tylko ja bym jescze zrobil jakies wilekie odliczanie do oficjalnego otwarcia i (_wogole_ → w ogóle) ORT ekstra festyn w dniu otwarcia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoSZ Napisano Styczeń 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2005 ale panowie gmail nie jest juz w fazie beta jest juz tak ja ma byc a propos innych to juz od holery servisow daje konta wieksze od 1gb a nawet jeden tera tak tera bajt -> jakby ktos kiedys to zapelnil to jest moj mistsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Styczeń 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2005 Gmail jest jeszcze w fazie beta. swiadczy o tym chocby logo. No dostalem 4zaproszenia. Zostaly mi 2 wiec chce ktos? --------------------------- Przykro mi narazie nie ma wiecej zaproszen. Ale jak beda to napisze ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webspider Napisano Styczeń 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2005 ja bym chcial jesli mozna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Styczeń 18, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2005 no narazie nie ma ale jesli beda to napisze pm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Styczeń 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2005 BTW nie dziala mi od wczorajszego wieczoru pop3. Nie moze sie polaczyc. W thinderbirdzie mysli mysli mysli mysli i nic nie wymysla. W evolution tak samo. Mnie nadal nie działa w thunderbirdzie Tylko przez WWW, choc włączyłem obsługe POP :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 Heh, musze Was skrytykowac. Po pierwsze: Gmail jest dobry. A po drugie: jak mozna mowic cos w stylu: "chce ktos konto?! chodzcie, rozdaje!"!. Po to jest system zaproszen, zeby byle kto nie mial tam konta. A jesli bedziemy tak rozrzucac te zaproszenia, to zrobi sie burdel. Nasz w tym interes, zeby do tego nie dopuscic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 A działa juz komus POP3 z pod np. Thunderbirda?, bo mnie nadal nie ----------- edycja: juz wszystko jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi