Skocz do zawartości

Gmail Zaproszenia

vip13

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie przejrzalem sobie info na temat gmail i w związku z tym

Po pierwsze: Gmail jest dobry

Co jest w nim takiego nadzwyczajnego? Po prostu kolejne konto e-mailowa. Na o2 też mam 1GB i antyspam. A jakieś bajery typu sortowanie i wyszukiwanie mnie nie interesują bo nigdy nie czytam poczty przez przeglądarke.

A po drugie: jak mozna mowic cos w stylu: "chce ktos konto?! chodzcie, rozdaje!"!. Po to jest system zaproszen, zeby byle kto nie mial tam konta.

Dlaczego nie? To jakiś snobistyczny klub dla 'lepszych'? IMHO Google narobiło dużo szumu marketingowego wokól gmail i zaproszeń a tak naprawdę nie oferuje niczego nadzwyczajnego. Ot, zwykły email.

Mogę oczywiście się mylić bo nie używam gmail (i raczej nie będę), jakby co to mne poprawcie ;)

Pozdrawiam

A po drugie: jak mozna mowic cos w stylu: "chce ktos konto?! chodzcie, rozdaje!"!. Po to jest system zaproszen, zeby byle kto nie mial tam konta. A jesli bedziemy tak rozrzucac te zaproszenia, to zrobi sie burdel. Nasz w tym interes, zeby do tego nie dopuscic.

Powinienies to napisac do tych ktorzy wystawiaja zaproszenia na allegro. Ja napisalem o tym do ludzi na moim ulubionym forum :P. Przeciez nie wystawiam ogloszenia ani zaproszen na allegro. Pozdrawiam

A jakieś bajery typu sortowanie i wyszukiwanie mnie nie interesują bo nigdy nie czytam poczty przez przeglądarke.

Tak, to zwykly e-mail, ale nie o to chodzi. Denerwuja mnie ludzie ktorzy maja po kilka(nascie) skrzynek i aby burdel robia. To nie zaden "klub dla lepszych", ale zaproszenia powinno sie rozdawac z umiarem, i do tych, ktorym ufamy, ze nie uzyja go np. do spamu itd. O to mi wlasnie chodzi.

• 1 month later...

Dla mnie google wród darmwych jest najlepszą ofertą. Jak narazie nie mam i nie miałem rzadnych problemów, jest szubka (kolega co ma gmail na mojego gmail jak wysłał to po 2 sekundach evolution już ściągał maila) i oczywiście ten 1 gb pojemności.

Co do zaproszeń ma to tą zalete, że może niektórzy nie będą tworzyć sobie kilku kont. Znam takich co mają konta ze wszyskimi końcówkami na onecie

• 1 month later...