MrReal Napisano Styczeń 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2005 Otworzyłem sobie lstat-a przez www a że lstat się wolno od(_świerza_ → świeża) ORT to nacisnąłem F5 i trzymałem go tak ze 20 sekund (nie pytajcie dlaczego - taki experyment ) Efekt tego był taki że Fedora zawiesiła się na ok 7-10 minut! Nie mogłem nic robić w konsoli (przez putty). Nie mogłem się zalogować! lstat sie zawiesił...wszystko się zawiesiło! Lece do serwera, próbuje się zalogować i nie moge. Patrze że dysk pracuje - no to se myślę że pewnie apatche coś tam dłubie bo dostał za dużo zgłoszeń z mojego kompa (przez to F5). Tak prawdę mówiąc to nie wszystko się zawiesiło bo NAT działał dalej i to bardzo sprawnie :|. Potem po kilku minutach jak mi się udało zalogować, patrze w ps ax a tam chyba z kilkadziesiąt wpisów /usr/local/apache2/bin/httpd -k start (które zaczęły powoli znikać) lstat zarejestrował (jakoś po odwieszeniu się) obciążenie systemu 70! (podczas gdy norma to 0,5; 2 to już dużo). Czy to wina złej konfiguracji apatcha? A może coś nie tak z FC? Pozdrawiam ps. morał z tego taki: nie trzymać klawisza F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi