kolczok Napisano Styczeń 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2005 kolejne pytanie z cyklu nie kumam. dzisiaj przesiadlem sie na fc3. fajna lale maly zonk mi sie zrobil. od drugiego zalogowania pokazuje mi sie przed uruchomieniem gnoma cos takiego: nie znaleziono adresu internetowego komputera localhost.localdomain spowoduje to nieprawidlowa prace gnome problem moze rozwiazac umieszczenie localhost.localdomain w /etc/hosts. i do wyboru sa sprobuj jeszce raz i zalogij mimo to myslalem zeby umiescic ten wpis tam gdzie karza, ale nie wiem jaka postac on powinien miec, wpisanie poprostu localhost.localdomain nic nie daje. -prosze o wyrozumialosc, dopiero poznaje linucha od strony konfigurowania ps sorkii ze to tutaj ale jak juz sie skapnolez ze nie ten dzial to bylo za pozno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Styczeń 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2005 127.0.0.1 localhost localhost.localdomain man hosts Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolczok Napisano Styczeń 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2005 i wszystko gra. dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi