andriusza1 Napisano Styczeń 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2005 Witam i znowu problem po aktualizacji FC3 coz chcialem uzyc drukarki i jaki moje zdziwienie ze jej nie ma! Wchodze w (_menadżer_ → menedżer) ORT drukarek i faktycznie dostaje komunikat: Nie mozna pobrać listy drukare. Połączenie z serwerem CUPS nie powiodło się. Sprawdź czy serwer CUPS działa poprawnie. Błąd: połączenie odrzucone. Nie rozumiem co mam z tym zrobic, chcialem zaznaczyc ze mam (_uzadzenie_ → urządzenie) ORT wielofunkcyjne ktrore mi dzialalo bez problemu a tu nagle zniklo! Nie ma! Dodac nowej drukarki tez nie moge bo nie moge zaznaczyc drukarek. Bardzo prosze o pomoc i dziekuje kazdemu za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Styczeń 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2005 Zobacz czy w system-config-services nie masz wyłączonego cups Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Styczeń 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2005 Ha dokladnie wszystko teraz chodzi cacy. Dzieki The Structorr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi