nspk Napisano Styczeń 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2005 http://emerde.freaknet.org/ tutaj to mozna znalesc. Tylko ze podczas instalacji wystepuje problem. Po rozpakowaniu, wydaje polecenie do instalacji. Wszysko jest ok przez preces kompilacji, a pozniej wywala mi blad ze barakuje mu programu tmz2tools czy jakos tak. Wlaze do katalogu tam gdzie powinien byc a tam jst tylko dowiazanie do nieistniejacego pliku<lol> Moze ktos mial podobny problem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Styczeń 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2005 słyszałem coś o tym w slacku, jak brakuje ci folderów z tym dowiązaniem może je zrób wpisując mkdir /sciezka Tak (_wogle_ → w ogóle) ORT jestem ciekaw jak on wygląda i czy jest coś w rodzaju pliku /etcmake.conf Ja onim myślałem ale wkońcu wzielem vidalinux i na nim wszysko emerge instaluje, narazie tylko z apachem mam problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nspk Napisano Styczeń 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2005 Vidalinux nie podobala mi sie i dziwnie u mnie dziala...ale jaka z niej klacz wyscigowa;). Fedora przy niej to bardzo nedzna szkapa...i daltego chcialbym miec w systemie emerge:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Styczeń 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2005 Vidalinux nie podobala mi sie Nie rozumiem tego. O jakiej (_wogle_ → w ogóle) ORT wersji mówisz. Jeśli o 1.0 to wpakuj 1.1 Ta już i wyglądem powala inne Jeśli nie o to ci chodzi powiedz co ci się niepodoba. jeśli wygląd to www.gnome-look.org lub www.kde-look.org i masz taki jaki chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi