barbulek Napisano Marzec 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2004 Witam! Mam na kompie dwa systemy :Winde 98 i Fedore .Ostatnio zaczoł mi sie sypać system Bila i go przeinstalowałem.A potem rozpacz... nie ma wyboru między Fedorą a Windą.Co mam zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrVit Napisano Marzec 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2004 Witam! Mam na kompie dwa systemy :Winde 98 i Fedore .Ostatnio zaczoł mi sie sypać system Bila i go przeinstalowałem.A potem rozpacz... nie ma wyboru między Fedorą a Windą.Co mam zrobić spoko. wystartuj Fedore z Cd i wpisz 'linux rescue' z promptu. Przeładuj Gruba i będziesz miał znowu wybór. Zawsze najpierw instaluje się Windy a potem Linuxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Marzec 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2004 Witam! Mam na kompie dwa systemy :Winde 98 i Fedore .Ostatnio zaczoł mi sie sypać system Bila i go przeinstalowałem.A potem rozpacz... nie ma wyboru między Fedorą a Windą.Co mam zrobić spoko. wystartuj Fedore z Cd i wpisz 'linux rescue' z promptu. Przeładuj Gruba i będziesz miał znowu wybór. Zawsze najpierw instaluje się Windy a potem Linuxy A na przyszłość warto stworzyć sobie dyskietkę startową do linuksa - mkbootdisk - startujesz z niej szybko i bez bólu i co ważne z aktualnym jąderm - ważne jeżeli masz niestandardowe starowniki ( np. SATA ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi