miechu Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 Witam. Jestem nowy w środowisku FC (teraz używam MDK). Mam pytanie, bo chcę się przesiąść na FC. Czy rpmy od RH pasują do FC w 100% czy są jakiś ograniczenia? W MDK mam wieczny z tym kłopot. trzeba ostro się naszukać, jeżeli w ogóle się coś znajdzie, żeby cokolwiek zainstalować. Wszędzie praktycznie znajduję rpmy od RH, ale czy je na FC uruchomię? Dzięki za odpowiedź. Będę wdzięczny... Miechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 http://linuxweb.linuxindex.pl/?q=node/view/7 to ci polece, nie baw się w instalowanie RPMów dla FC pod RH tylko (_odrazu_ → od razu) ORT załaduj odpowiednie dla siebie repozytoria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 RPM'y od Red Hata beda dzialaly na Fedorze, aczkolwiek lepiej sciagnac paczki dedykowane specjalnie pod Twoj system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 Do "ręcznego" wyszukiwania pojedynczych pakietow najlepiej uzywac rpm.pbone.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi