kijas Napisano Luty 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2005 Witam, Mam na serwerze zainstalowanego Fedora Core 2 i cygwin'a X, wszystko działa fajnie, jednak nie wiem jak i czy (_wogole_ → w ogóle) ORT istnieje możliwośc zobaczenia na kompe z ktorego łacze sie do serwera pulpic serwera dokladnie chodzi o pasek narzedzi Fedory start i tym podobne rzeczy? bo udaje mi sie uruchamiac programy jednak chcialbym moc zdalnie uzywac menu. Prosze o pomoc !!!Komputer z ktorego się łacze do serwera działa na Windows XP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Luty 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2005 he he tego jeszcze tu chyba nie było, koleś może jeszcze raz dodasz ten temat, jak kto mówią do 3 razy sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijas Napisano Luty 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2005 jeden z postow do usniecia zglaszam kliklo mi sie za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi