martin_r Napisano Luty 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2005 Czy ktos wie jak zdobnyc pelna wersje cPanel-a ale nie musi do byc do konca legalny sposob. A moze kas zna jakies podobne programiki jak cPanel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Luty 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2005 Ale czy tego nie mozna sciagnac ot tak? Teraz chciałem się dowiedzieć co to takiego jest, bo nie wiedziałem, i sciagnałem stąd. Jeszcze co prawda nie zainstalowałem bo ma sporo zaleznosci, ale zaraz wrzuce do swojego "repozytorium" apta na dysku i dociagne co trzeba ------------------------------------ Edycja: no odpaliłem toto, ale jak chce coś skonfigurowac to nic nie robi, a jak odpale to spod terminala to błedy kŧóre mi wyskakuja nic mi nie mowia :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin_r Napisano Luty 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2005 Idzie sciagnac od tak ale pelna to wersje to mozeszesz dostac ale stara i zaraniczna i w dodatku po angielsku. A najnowsza wersje niesty mozesz albo placic albio trial :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2005 Ja ściągłem stąd. Ale mam proble z instalacją. Zresztą po kementarzach widać, że nie tylko ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi