primo Napisano Luty 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2005 Witam, siara jak złoto, ale już nigdzie nie mogę znaleźć. Chciałem, aby wszystkie pliki typu mp3 otwierały mi się w xmms i zaznaczyłem że ma tam domyślnie otwierać, z tym że zamiast zaznaczyć plik mp3 to ja zaznaczyłem katalog i teraz cokolwiek kliknę w konqierorze to próbuje otworzyć w xmms. Gdzie zmienić ten wpis ??? po dłuuuugim googlowaniu znalazłem. TEMAT UWAŻAM ZA NIEBYŁY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niemcu.MD Napisano Luty 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2005 Sorki => nie doczytałem ostatniej linijki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KozaK Napisano Luty 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2005 po dłuuuugim googlowaniu znalazłem. TEMAT UWAŻAM ZA NIEBYŁY Hmm... Może i niebyły, ale mógłbyś się podzielić swoją, świeżo zdobytą wiedzą na ten temat z innymi użytkownikami forum skoro już poruszyłeś ten temat. Może komuś innemu też się taka informacja przyda. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
primo Napisano Luty 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2005 a więc, Centrum Sterowania->Składniki KDE->Skojarzenia plików->Inode->Directory ----- klikać kolejno aż kliknie się na Directory i wtedy w oknie z prawej strony usunąć bądź ewentualnie dodać program który ma otwierać ten konkretnie rodzaj, bardzo duża modyfikowalność. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi