manxx_hunter Napisano Luty 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2005 Witam, Chciałbym się dowiedzieć, czy Fedora jest dostępna dla firm za darmo, czy też firma musi wykupić licencje na tą dystrybucje ? Jest to ciekawy temat, ponieważ dlaczego firmy mają wydawać pieniądze na legalne oprogramowanie Microsoftu jak mogą mieć linuksa. Jedyny problem jest z oprogramowaniem. Np. porgramy typu CAD (autocad, intellicad) nie mają linuksowych odpowiedników. Wyczytałem, że niedługo ma wyjść intellicad for linux, ale będzie odpłatny i koszt będzie podobny do kosztów wersji Windowsowej. Proszę o odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestemjez Napisano Luty 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2005 Chciałbym się dowiedzieć, czy Fedora jest dostępna dla firm za darmo, czy też firma musi wykupić licencje na tą dystrybucje ? Właśnie na ten temat się wypowiedziałem w innym wątku: http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...?showtopic=3862 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manxx_hunter Napisano Luty 18, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2005 Sorry, forum przeszukiwałem wcześniej i nic nie było na ten temat. Napisaliśmy posty w ten sam dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi