lszk Napisano Luty 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2005 System plików rozm. użyte dost. %uż. zamont. na /dev/hda5 5,0G -64Z 5,2G 101% /mnt/win_d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Luty 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2005 Ja bym się tak nie cieszył. Pamiętam jak w Rawhidzie były podobne problemy z testowym jądrem - był pewien błąd, który powodował uszkodzenia w systemie plików. Nie padło Ci zasilanie albo coś takiego? Lepiej przeleć partycję programem fsck i zobacz czy nie ma błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 23, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2005 Akurat jestem po restarcie i teraz już jest normalnie. Zasilanie nie padło. /dev/hda5 5,0G 16K 5,0G 1% /mnt/win_d PS. A ten fsck to jest też do partycji windowsowych? Nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soruk Napisano Luty 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2005 Ja tez mam czasami taki problem: [root@localgost] du -sh /var/log/lastlog 1.4 T /var/log/lastlog Tylko ze dysk komputera to w calosci 80 GB :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi