pcxelja Napisano Luty 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2005 Co może być przyczyna, że prawie cały czas wykorzystanie CPU jest na poziomie 100 %. Wykorzystanie pamięci 155 z 250 MB oraz wykorzystanie przestrzeni wymiany 107 z 512 MB. Posiadam kompa o następujacej konfiguracji: Celeron 433 MHz, hdd 40 GB, 256 MB RAM, Geforce 440. Zainstalowalem Fedore COre 3. Wiem że mam słaby sprzęt. Ale nie opłaca mi się ładować kasę w niego. Lepszym rozwiązaniem jest kupno całego nowego kompa. Jestem początkującym użytkownikiem (_linuxa_ → Linuksa) ORT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Luty 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2005 Musisz przejrzeć procesy - takie użycie zasobów to raczej nie wina Twojego "słabego" sprzętu, U mnie na laptopie PII266 128MB RAM przy Gnome, monitor systemu i kadu w tle użycie procesora to 10% pamieć 60MB z 123MB, a przestrzeń wymiany 32,8MB z 256MB pzdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi