cadillac Napisano Luty 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2005 hej mam nastepujace pytanko ? w jaki sposob zrobic urzytek z pozostalych plyt (cd 5 6 7) instalacyjnych FC 3 pierwsze 3 sa potrzebne do instalacji na cd 4 sa rozne programiki i sterwoniki np do nvidi a po co mi pozostale cd? jak dodac zawartosc tych plyt np do Synaptic'a ? czy jets taka mozliwosc ? thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Luty 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2005 Na 5,6,7 płycie znajdują się RPM'y źródłowe, czyli paczki zawierające kod zródłowy danych programów. Teoretycznie kupując płyty Fedorki w sklepie powinny być dostarczone wszystkie 7 płyt, ale różnie bywa... Jest to związane z licencją GPL. Dodanie płyt do (_apt'a_ → apta) ORT nie jest możliwe ,gdyż nie zawierają one plików repozytoriów które są wymagane do zaakceptowania źródła przez (_apt'a_ → apta) ORT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Luty 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2005 Dodanie płyt do (_apt'a_ → apta) ORT nie jest możliwe ,gdyż nie zawierają one plików repozytoriów które są wymagane do zaakceptowania źródła przez (_apt'a_ → apta) ORT. Jest mozliwe, tworzysz lokalne repozytorium -> tu link jak to zrobić Wrzucasz na dysk i masz świety spokoj, przy dzisiejszych wielkosciach dyskow to nie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cadillac Napisano Luty 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2005 ooo super dzieki wielkie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Luty 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2005 Wrzucasz na dysk i masz świety spokoj, przy dzisiejszych wielkosciach dyskow to nie problem No, ale z płyt i tak się nieda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Luty 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2005 No, ale z płyt i tak się nieda Na ktorejs z zagranicznych grup dyskusyjnych odnosnie Debiana wyczytałem ze sie da to zrobić jakoś rozsadnie, ze apt prosi o płytki czy cuś. Ale teraz tego pewnie nie odnajde, choc to tylko tak pisze informacyjnie. Bo watpie by na fedorce dało sie to zrobić. No chyba ze sie myle, jak tak to niech ktos mnie poprawi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Luty 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2005 Ja czytałem ,że yumem się da, ale kombinacji nieziemsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi