Jiro Napisano Luty 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2005 Witam! Chcialbym sie dowiedziec jak wylaczyc automontowanie... wylaczylem deamona autofs, probowalem zmienic w fstab wpis auto na iso9660(no chyba ze to nie to mam zmienic) ale on po kazdym uruchomieniu kompa spowrotem zmienia sie na auto. dlatego bede bardzo wdzieczny za pomoc. PS. zapomnialem dodac ze moj system to FC3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ro-X Napisano Luty 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2005 a probowales zmienic w fstab z "auto" na "noauto"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jiro Napisano Luty 28, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2005 zle mnie zrozumiales... auto dotyczy systemu plikow i myslalem ze to mam zmienic.... orpocz tego jest tez wpis noauto(byl taki od razu) ale mimo to montuje. PS. tak wyglada dokladnie wpis dotyczacy mojego cdromu w fstab: /dev/hdc /media/cdrecorder1 auto pamconsole,ro,exec,noauto,managed 0 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro Napisano Marzec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2005 Usun plik ~/.kde/Autostart/Autorun.desktop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jiro Napisano Marzec 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2005 Usun plik ~/.kde/Autostart/Autorun.desktop nie uzywam kde tylko gnome... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolczok Napisano Marzec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2005 nie uzywam kde tylko gnome... No to z tego co wiem to w centrum sterowania mozesz sobie to zmienic, w ustawianiach napedow. Mozna tam rozne rzeczy ustawic. Poprostu sprawdz co tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi