lszk Napisano Kwiecień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2004 Właśnie na gwałt potrzebuje przebudować taki pakiet. Wydawało mi się, że służy do tego takie polecenie, ale nie chodzi. rpmbuild --rebuild libcroco-0.4.0-2.1.src.rpm Gdzie się znowu pomyliłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tidnab Napisano Kwiecień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2004 Moze to ci sie przyda http://www.m4r1u5z.jawnet.pl/articles.php?...p?lng=pl&pg=213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzywy Napisano Kwiecień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2004 Właśnie na gwałt potrzebuje przebudować taki pakiet. Wydawało mi się, że służy do tego takie polecenie, ale nie chodzi. rpmbuild --rebuild libcroco-0.4.0-2.1.src.rpm Gdzie się znowu pomyliłem? Może byś podał wiecej info, co? wersja rpm'a i co znaczy że nie idzie ? może wynik tego co Ci zwraca? w rpm 4.0.x jest opcja : rpm --rebuild pakiet.src.rpm w rpm 4.1.x 4.2.x jest opacja: rpmbuild --rebuild pakiet.src.rpm Ale jak nie podasz wiecej info to, z fusów wrożyc nie bedziemy. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 14, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2004 Spoko :wink: Ten link dużo mi wyjaśnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi