shimonic Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 To i ja poproszę - [TU *BYŁ* mail] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 Chyba dobrze bys zrobił wrzucając to na jakiegos (_ftp'a_ → FTP-a) ORT, bo się duże zainteresowanie zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 Chyba dobrze bys zrobił wrzucając to na jakiegos (_ftp'a_ → FTP-a) ORT, bo się duże zainteresowanie zrobiło chwilowo nie mam takiej mozliwosci. Moze ktos wrzuci to na ftp z tych co juz dostali odemnie mejlem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 Ja moge - jeżeli dostanę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koksik1986 Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 Chyba naleza sie wielkie dzieki dla patpi-ego za ten artykul bo zainteresowanie wzrasta z kazda chwila.To byl bardzo dobry pomysl Wiec dziex wielkie.Ja tego nie wykorzystam do szkoly tylko dla siebie ale jest super dzieki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 (edytowane) Skany dostałem - wysyłam na serwer - zaraz wstawie linka. -- EDiT: Jak obiecałem - link: http://shimonic.info/LFS Edytowane Marzec 17, 2005 przez shimonic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Marzec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2005 EDIT: Jak obiecałem - link: http://shimonic.info/LFS super To jeszcze jak sie okazalo ze jest takie zainteresownie tym tematem to jeszcze macie odemnie jeden prezent Linux+ 03/2004 "Własny Knoppix" Posłałem do shimonica, moze udostepni na ftp (zapomnialem o tym tekscie, teraz sobie przypomnialem ze mam i ten artykul) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2005 (edytowane) To jeszcze jak sie okazalo ze jest takie zainteresownie tym tematem to jeszcze macie odemnie jeden prezent Linux+ 03/2004 "Własny Knoppix" Posłałem do shimonica, moze udostepni na ftp (zapomnialem o tym tekscie, teraz sobie przypomnialem ze mam i ten artykul) Na razie 76% - jak wstawie to wyedytuję posta. UWAGA! - zniemi się adres pierwszej publikacji! -- Obiecane linki to: http://shimonic.info/linux/LFS/ http://shimonic.info/linux/KNOPPIX/ Pozdrawiam! Edytowane Marzec 18, 2005 przez shimonic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2005 it's illegal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Jerzy Napisano Marzec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2005 Umieszczanie skanów z czasopisma bez zgody wydawcy jest naruszeniem praw autorskich. Proszę o informację czy umieszczajacy skany taką zgode posiada. Bez tej informacji linki odsyłajace ze strony fedora.pl zostana wkrótce usunięte. A może zamiast kopiować (umieszczać skany) na serwerze z czasopisma ktoś własny słowy popełni własny tekst i opis. Umieścimy go (jeżeli takie będzie życzenie autora) na 1 stronie fedora.pl. Czekam na rychłą odpowiedź. pozdrawiam, Jerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2005 Heh, jak miło znów słyszeć ciepły głos Jerzego Mam pytanie odnośnie spraw prawnych. Kto odpowiada ze te linki? Właściciel serwera czy piszący? A jeśli piszący, to czy właściciel serwera ma obowiązek udostępnić jego dane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2005 Heh, jak miło znów słyszeć ciepły głos Jerzego Chyba lodowaty.. [taki_skromny_żarcik] Ale śmiesznie, bo oprócz gajownika to nikt się tu z tych wyżej postawionych nie udziela.. tylko czasem jak widma jakieś ujawnią swe oblicza. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2005 (edytowane) Witam - CHMODy ustawione na 000 -- EDiT: Chyba lodowaty.. smile.gif [taki_skromny_żarcik] Ocho! Chłopak się więcej tutaj nie pojawi - dostanie bana -- Edytowane Marzec 23, 2005 przez shimonic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi