Kaczuch Napisano Marzec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2005 Witam. Mam problem polegający na tym: w sieci parunstu ludzi jest i wszytsko ladnie chodzi dopoki jeden gosc nie odpali dc++, w tedy wszytsko spada praktycznie do zera. Stronki otwieraja sie gorzej niz na modemie. Do pewnego czasu nie mialem tego problemu, chyba dopoki nie pokazala sie jakas nowa odmiana dc++. Mam zainstalowana FEDORKE 3 z wszytskimi najnowszymi latkami i jajkiem jakie pokazaly sie na dzien 13.03.2005 r. Łacze dziele CBQ.INIT statycznie - ver. 0.7.3 Zamontowany SQUID lecz nie wszyscy przez niego wychodza. Prosba moja polega na tym. Co zrobic z tym fantem. Co proponujecie, jaki program do podzielenia lacza (byle nie byl mocno skaplikowany lub help jego byl jasno opisany). Z gory wielkie dzieki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smali Napisano Marzec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2005 Ja polcam SHAPERD Używam go na wszystkich swoich serwerach, i nie straszny mi eMule, Kazza, czy DC++ Cała dokumentacja jest po polsku, a mnogość funkcji pozwala na dostosowanie podziału łącza według własnych upodobań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrReal Napisano Marzec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2005 A ja polecam Niceshaper. Do wyboru do koloru Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiechu Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 Mam nadzieje, żę przycinacie tylko p2p a nie blokujecie całkiem... Każdy powinien swój kawałek łącza wykorzystywać jak chce. To tak jakby ktoś mógł autem 5 osobowym jeździć w 2 osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi