shimonic Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 Witam! Temat może nie jasny, ale zaraz wytłumaczę. Otóż chodzi o ograniczenie do minimum poleceń wykonywanych przy uruchamianiu Xamppa Obecnie wygląda to tak: Otwieram terminal, Ładuję roota, Wpisuję /opt/lampp/lampp start, Zamykam terminal. Czy jest jakiś sposób, aby ogrtaniczyć się do jednego polecenia, a najlepiej kliknięcia w jakieś dowiązanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 Witam!! Możesz spróbować dodać ten programik do rozwijanego menue, lub napisać ,mały skrypcik i walnąć go na pulpit np.:) To troszke skróci całą procedure :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 Witam!! Możesz spróbować dodać ten programik do rozwijanego menue, lub napisać ,mały skrypcik i walnąć go na pulpit np.:) To troszke skróci całą procedure :] Jak przyjacielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 Ja bym to dodał do rc.local Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 Czyli po prostu do rc.local dodać wpis: /opt/lampp/lampp start ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 Ja bym to dodał do rc.local Mi też się wydaje, że to odpowiednie miejsce. Czyli po prostu do rc.local dodać wpis:/opt/lampp/lampp start ??? Chyba tak. Najwyżej będziesz mnie przeklinał do końca życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 Chyba tak. Najwyżej będziesz mnie przeklinał do końca życia Podaj jeszcze swój dokładny adres, telefon, numer konta w banku i PIN, to dodaje BTW - jutro to zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi