pcxelja Napisano Marzec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2005 Wczoraj zainstalowałem ANJUTA z pliku rpm. Instalację przeprowadziłem za pomocą konsoli poleceniem rpm -ihv anjuta.src.rpm Instalacja przebiegła prawidłowo. Bez żadnych komunikatów W jaki sposób mogę teraz ten program odpalić? Wstukałem w wyszukiwarce "anjute" ale nic nie znalazł oprócz mojego pliku instalacyjnego. Nie ma tez go w "uruchom program". Mam jeszcze jedno pytanko: chce odtworzyć pliki mp3 programem "odtwarzacz muzyki" Podczas wczytywania plików pokazuję sie komunikat, że nie jest zainstalowana wtyczka. Ska? mogę ją sciągnąć? Z góry dziękuję za pomoc ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Marzec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2005 rpm -ihv anjuta.src.rpm Paczki src.rpm to ładnie spakowane źródła, które można łatwo skompilować. Tobie potrzebna jest binarka. chce odtworzyć pliki mp3 programem "odtwarzacz muzyki" Podczas wczytywania plików pokazuję sie komunikat, że nie jest zainstalowana wtyczka. Ska? mogę ją sciągnąć? http://80.55.221.90/~gajownik/linux/fedora...rafaq/#xmms-mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pcxelja Napisano Marzec 18, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2005 Wielkie dzięki za podanie namiarów. Powiem krótko o zawartosci stronki FULL WYPAS ;-) Powodzenia w dalszej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi