Skocz do zawartości

Eliminacje Mś I Udział Polski

adios

Rekomendowane odpowiedzi

Jak podobał wam się mecz Polska:Aberzejdżan, 8:0 ?? Jak dla mnie całość beznadziejna, oprócz 14-15 akcji Polaków :) Czyli wychodzi na to ,że mecz był ładny. Azerowie też na początku ładnie grali. Podzielcie się wrażeniami :) Napiszcie kto lubi piłkę nożną itp. No i czy wróżycie dalsze rozwojow postępy Polaków ??

Pozdrowionka i wesołych świąt :)

to był pogrom :)

jak mozna puscic 8 bramek w jednym meczu.. ten bramkarz to pewnie inwalida jakis :)

Według mnie bramkarz spisał się średnio. Jakbym powiedział, że był najlepszy w swojej drużynie to chyba trafiłbym na lożę szyderców :)

No ja jeszcze dodam, że poza Polską reprezentacją lubię oglądać Ligę angielską i Bundesligę. Nienawidzę za to Ligi polskiej, która jest prawdopodobnie najgorszą ligą. No a z klubów mi najbliższych mogę wymienić Stal Mielec i Wisła Kraków.

Mecz był oczywiście kiepskim widowiskiem, bo jednostronnym, ale wynik cieszy. To, czy my jesteśmy tacy dobrzy, czy Azerbejdżan taki słaby, okaże się w środę. Wtedy Azerowie grają z Anglią. Będzie można porównać wyniki (pierwszy mecz z Azerbejdżanem Anglia wygrała tylko 1:0, ale to było kilka miesięcy temu).

A moje osobiste sympatie to zespół, który "w trzy kolory stroi się - czarny, czerwień oraz biel". I bardzo nie lubię Saganowskiego. Frankowskiego też nie za bardzo. Chyba już jasne, o jaki klub chodzi, co?

A moje osobiste sympatie to zespół, który "w trzy kolory stroi się - czarny, czerwień oraz biel". I bardzo nie lubię Saganowskiego. Frankowskiego też nie za bardzo. Chyba już jasne, o jaki klub chodzi, co?

Jesteś postronny, bo mieszkasz w Warszawie! Też nie lubię Frankowskiego a co do Saganowskiego to nie mam zdania :/ Szkoda mi Żurawskiego, bo grał dobrze, a zabrakło mu trochę szczęścia.

Nie lubię też Niedzielana, potrafi spartolić teoretycznie 100% sytuacje.

To wiadomo, że Azerowie cienko grali, ale śmiem wątpić, że Anglia wygra z nimi w lepszym stylu. W piłce nożnej liczą się tylko bramki i taka jest prawda. Warto dodać też, że polacy wygrali ostatni raz 8:0 w roku 1962 grając z Luksemburgiem biorąc pod uwagę mecze o wyższej randze.