Kriss Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 Jak moge znalezc jakis program ktory zainstalowalem we wlasnym komputerze ? Np zainstaluje jakis pakiet, ale nie wiem jak sie nazywa program wykonujacy, zeby go uruchomic, gdzie moge znalexc jakies informacje na ten temat ?? zainstalowalem np gnome commandera i nie wiem jak sie go uruchamia :/ jaka komendą. HELP ME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 Ja to robię tak: rpm -q --fileprovide gnome-commander (lub inny program) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 http://www.fedorafaq.org/basics/#startprogram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butcher Napisano Marzec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2005 Ja czsami korzystam z whereis nazwa_rpgramu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi