blazejwiecha Napisano Marzec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2005 Jak w temacie .... poszukuje pakietu shackwave dla siostry. Nie działają jej niektóre gry na stronce cartoonnetwork.com i wymagają własnie shockwave, flash juz zainstalowany ...... Czy wie ktoś gdzie taki pakiecik idzie dorwać do FC3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2005 Niestety macromedia nie wspiera Shockwave dla linuksa. Nie rozumiem tego podejścia do sprawy. Były już prośby użytkowników, ale nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2005 A po wejściu na tę stronke nie wyskakuje komunikat, że go brakuje i chce, aby go zainstalować? Na http://www.macromedia.com/shockwave/downlo.../alternates/#sp jest do ściągnięcia, ale tylko pod win/mac [edit] Coś się spóźniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2005 Jeszcze jest możliwość zainstalowania go przez CrossOver Office, ale ja kiedyś instalowałem(emulowałem w zasadzie) i jakość była katastrofalna, gdyż akceleracja nie działała :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Marzec 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2005 to mówiąc kródko(krótko) ciężko z tym będzie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Marzec 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2005 wyemuluj przez cedegę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2005 wyemuluj przez cedegę Tylko, że CrossOver napisał oprogramowanie emulujące wtyczki z IE na te z mozilli. Niestety zastosowanie ich w cededze jest raczej niemożliwe.. Może się jednak mylę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Marzec 31, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2005 Uuuuu to juz widze ze bardziej zaawansowane , jak macie gdzies opis stworzenia tego to będę dźwięczny (i moja sister pewnie też) Mile widziane in PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi