Gryhild Napisano Kwiecień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2005 Witam!! Zaktualizowałem sobie fedorke, jakieś 600 mega, no i się okazuje że lipa!! Najpierw system podnosiłem z 5 razy, bo po restarcie nie chciał wstać!! Wreszcie jak się udało zalogować na użytkownika, to następuje automatyczne wylogowanie po jakiś 15 minutach, zarówno w KDE, jak i w GNOME!! Nie mam pojęcia o co chodzi!! Siedze teraz na koncie root i chyba wszystko działa!! Będe wdzięczny za jaką kolwiek pomoc. POZDRAWIAM!! GRYHILD!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2005 Jakie błędy wywalało? Nie wgrywałeś czasem paczek z sekcji development (Rawhide)? Istnieje opisany problem autowylogowania np. przy crashu konsoli, przynajmniej w Gnome na pewno. Zawsze samo Cię wylogowuje, czy tylko jak wykonujesz jakieś czynności? Może wklej tu jakiegoś loga z programu, którym aktualizowałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danveld Napisano Kwiecień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2005 mam ten sam błąd;/ wydaje mi sie że tutaj chodzi o coś z wygaszaczem ekranu. mam czas ustawiony na 5 minut, i jak zostanie kompa to po 5 minutach sertartuje sie serwer X'ow. Ale jak siedze przy kompie to wszystko ok. Chyba że wejde w Centrum Sterowania w kde w sekcje wygaszacz ekranu to momentalnie restartuje serwer.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2005 Paczki ze screensaverami to: kdebase xscreenserver kdeartwork. Macie któreś z nich? W jakiej wersji? Zerknijcie jeszcze tu ← opisany jest podobny problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Kwiecień 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2005 Więc tak : kdebase-3.3.1-4.3.FC3 xscreenserver - ni ma kdeartwork-3.3.1-1 Ale jakoś dziwnie mi się wydaj, że to wina firefox!! Najczęściej jak usiłuje coś ściągnąć z netu, to właśnie wtedy mnie wylogowywuje !! Ale jak oglądam stronki to jest oko!! firefox-1.0.2-1.3.1 POZDRAWIAM!! GRYHILD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi