messiahone Napisano Kwiecień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2005 Witam, Mam pytanie. W jaki sposob zaktualizowac cale distro za pomoca yum-a? Czyli z fc3 do fc 4 test? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2005 W jaki sposob zaktualizowac cale distro za pomoca yum-a? Czyli z fc3 do fc 4 test? Najłatwiejszy i najbardziej polecany sposób to pobranie płytek, wypalenie i zainstalowanie. Yumem można w podobny sposób jak opisane jest np. tutaj. Po prostu uaktywniasz sekcję development w configu i robisz update systemu. A tak swoją drogą, jesteś samobójcą? Nie wszystko dioda, co się świeci, nie wszystko co nowe działa poprawnie. No, ale Twój wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2005 A tak swoją drogą, jesteś samobójcą? Nie wszystko dioda, co się świeci, nie wszystko co nowe działa poprawnie. No, ale Twój wybór Za czasów jeszcze FC1 panowała na forum taka "moda", aby przechodzić na wersje test Pamiętam, że niezłe zamieszanie było Każdemu coś nie chodziło, każdy miał niezły rozpixdziel w kompie No, ale dużo się można było z tego nauczyć Najwięcej problemów chyba z przejściem na xorg było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2005 A tak swoją drogą, jesteś samobójcą? Nie wszystko dioda, co się świeci, nie wszystko co nowe działa poprawnie. No, ale Twój wybór Za czasów jeszcze FC1 panowała na forum taka "moda", aby przechodzić na wersje test Pamiętam, że niezłe zamieszanie było Każdemu coś nie chodziło, każdy miał niezły rozpixdziel w kompie No, ale dużo się można było z tego nauczyć Najwięcej problemów chyba z przejściem na xorg było [offtopic] Pamiętam to dokładnie, sam przechodziłem przez wszystkie testy. Rzeczywiście nauczyć można się wiele, ale jak komuś potrzebny normalny system, a nie do zabawy to zdecydowanie odradzam. Śmiało można stwierdzić, że FC4t1 bije na głowę wszystkie poprzednie testy. Owszem, ma wiele błędów, jak jako tako działa. Ostatnio ktoś na mule zaczął ode mnie ściągać FC3test2. Nie wiem jakim cudem to zostało na dysku... a ja ciągle się skarże, że miejsca mi brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messiahone Napisano Kwiecień 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2005 Czyli lepiej poczekać na stabilną oficjalną wersję? W sumie to nie chcę mieć kłopotów z fedorą i chyba poczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2005 Czyli lepiej poczekać na stabilną oficjalną wersję? W sumie to nie chcę mieć kłopotów z fedorą i chyba poczekam No na desktop tak chyba będzie najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi