rsobczuk Napisano Kwiecień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2005 Witam, czy ktoś może mi powiedzieć od początku do końca jak skonfigurować i skompilować Apache tak, żeby działał z obsługą Pythona i PHP??? Z góry dziękuję i czekam na jakieś informacje. Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2005 Opis z php był na forum już pare razy, w poradach też chyba było. Możesz też poczytać np. tutaj Z pythonem to nie wiem. Trzeba by na googlu się zakręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsobczuk Napisano Kwiecień 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2005 Sam Apache+PHP ładnie mi pracuje. Chcę jeszcze do tego obsługę Pythona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2005 http://groups.google.pl/groups?hl=pl&lr=la...5fd7725b&rnum=5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsobczuk Napisano Kwiecień 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2005 Nie za bardzo dobrze działa..., a właściwie (_wogóle_ → w ogóle) ORT nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi