Gpx Napisano Kwiecień 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2005 hejka ostatnio testowałem MS AntiSpyware dla Win XP i o dziwo jaki by nie był to ma jedną przykrą niespodziankę ... ,a mianowicie podczas skanowania i pracy przez miesiąc potrafi stworzyć plik loga ( errorslog.txt czy jakoś tak ) w którym ma niby trzymać informacje dot. skanowania itp ale po miesiącu plik loga zajmuje u mnie 750 Mega Bajtów ,tak tak loguje wszystko jak leci a pomyśleć co sie stanie z łączem internetowym gdyby chciał ten program wysłać ten Log do serwera MS. śledzącego błędy . Jeśli ma ktoś ten program niech sprawdzi w Program Files czy katalog nie zajmuje przypadkiem więcej niż 15 MB i napisze ile AntiSpyware zjadł miejsca w ile dni działania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookash_x Napisano Kwiecień 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2005 hejka ostatnio testowałem MS AntiSpyware dla Win XP pod Linuksem to raczej nikt tego nie używa a to jest forum linuksowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gpx Napisano Kwiecień 10, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2005 to było ogólne ,a pozatym większość ma 2 lub 3 systemy na jednym dysku i nie korzysta w 100% tylko z jednego (_linuxa_ → Linuksa) ORT ,ale i z windows etc. linux nie jest na tyle kompatybilny żeby obsługiwał każdy sprzęt i peryferia oraz oprogramowanie które dostępne jest dla windows . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Kwiecień 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2005 No niby tak, ale pomóc można zawsze Ja na Twoim miejscu bym go skasował. Jeżeli faktyczniej jest to sam log to nic się nie powinno stać. BTW. Polecam Kasperskyego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi