adios Napisano Kwiecień 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2005 No co sądzicie o zmianie nazwy z Mandrake na Mandriva i fuzji z Conectivą? Wypowiedzcie się. Ja myślę, że to duży szum a co za tym idzie to darmowa reklama. Szansa na poprawienie stabilności i w końcu "wyzerowanie" numeracji Na dodatek wywineli się od jakiś procesów sądowych Myślę, że to ponowna szansa dla Mandrake. Pozdrawiam, adios... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Kwiecień 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2005 Na dodatek wywineli się od jakiś procesów sądowych Myślę, że to ponowna szansa dla Mandrake. to byl glowny powod. Nie chcieli miec na pienku z Mandrake The Magican. Wazne jest zreszta jaki system jest a nie jak sie nazywa. Choc np. Kazehakase to sobie wybralo maksymalnie nielatwa nazwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Kwiecień 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2005 EasiLiX to też nie najłatwiej. Osobiście nie wiem nic o Mandarynie ani Connectivia, ale nazawa podoba mi się bardziej od tej starszej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi