krzmar Napisano Kwiecień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 Witam serdecznie Przy starcie systemu system zgłasza to co następuje: INIT : Id "x" respawning too fast: disabled for 5 minutes. Cóz mam uczynić aby uruchomić X-sy prawidłowo? W miarę możliwości prosze o opis łopatologiczny. Pomocy trzeba mi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Kwiecień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 a sterowniki do karty zainstalowales ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzmar Napisano Kwiecień 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 wszysko działało prawidłowo do momentu instalacji aktualizacji systemu ... wszystko się pobrało, zainstalowało i po restarcie systemu wywala mi w/w komunikat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Kwiecień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 A no widzisz to wlasnie o tym o czym mowie, jesli masz Nvidia to powinienes zainstalowac stery Nvidii a jak Ati to stery dla tej karty, jest tak ponieważ zaktualizowałeś system a przy okazji jądro i dobrze, ale w linuksie tak jest ze po kazdym upgradzie jądra trzeba zainstalowac na nowo sterowniki do Swojej Karty Grafiki(no coż to jądro) w winie nie aktualizujesz jadra. Wiec zainstaluj odpowiednie sterowniki i problem zniknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzmar Napisano Kwiecień 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 Zapomniałem dodać, że jestem bardzo początkującym użytkownikiem linux-a Powiedz mi tylko jak uruchomić system aby można było podgrać sterowniki ( bo w momencie pojawienia się komunikatu nie mogę już nic zrobić ) przepraszam za łopatologię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Kwiecień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 a gdzie masz sterowniki do twojej karty gdzie je przedtem sciągleś?? A jak nie to zrob to pod windą i sie odezwij to cie pokieruje dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzmar Napisano Kwiecień 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 system samodzielnie podgrał sterowniki karty graficznej podczas instalacji tj. nic dodatkowego nie instalowałem, nie zdążyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Kwiecień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 ale pisalem ci ze masz sciagnac stery a ty tego nie zrobiles :/ Tylko piszesz ze mna a moze bys tak wreszcie je sciagnal pisalem ci przeciez i wtedy daj znac i napisz jaka masz karte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi