Gpx Napisano Kwiecień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2005 mam FC3 i : nie odtwarza mi Mp3 w systemie XMMS i inne Real Playery ,wyskakuje okno ze nie ma licencji itp i zadna mp3 nie rusza a OGG działa . jak zatrzymać X z poziomu konsoli aby zainstalować sterowniki Nvidia jak zmienic uprawnienia w K3B-Burner aby mógł w pełni uzywać CD-R Dao i wykrywał DVD i CD-RW w trybie zwykłego użytkownika a nie roota . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Kwiecień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2005 Skorzystać z opcji szukaj na forum i czytać, było o tym dziesiątki razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Kwiecień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2005 Poczytaj trochę tu:http://www.fedora.pl/site/index.php?option=content&task=view&id=89 , ja niektóre rzeczy zrobiłem i mp3 chodzą. Co do k3b to jako root zaznacz userowi disc. Poza tym k3b i grip czsem głupieją i się wieszają. Wtedy tylko restart pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi