szczuply Napisano Kwiecień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2005 czesc, jestem laikiem i nie mam pojecia, jak wlaczyc okno konsoli, zeby zamontowac partycje ntfs (opis znalazlem, tylko nie wiem jak wlaczyc to okno konsoli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2005 Okno konsoli? Przecięz w munu musi być... Albo na pasku szybkiego uruchamiania. Tak w gnome, jak i w kde. Poszukaj też pod nazwą terminal. W gnome klikasz prawym i wybierasz 1-szą opcje z góry, w kde pewnie jest identycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczuply Napisano Kwiecień 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2005 ok, dzieki o to mi chodzilo a tak na marginesie co to jest smartd, bo jak wlaczam fc to mi wysakuje ze smartd - zawiodl??:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Kwiecień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2005 ok, dzieki o to mi chodzilo a tak na marginesie co to jest smartd, bo jak wlaczam fc to mi wysakuje ze smartd - zawiodl??:/ wpisz w konsoli $ man smartd i się dowiesz btw, jeśli masz dysk SATA, to tak już chyba musi być, że smartd się wysypuje a jeśli masz inny typ dysku, to sprawdź w BIOS-ie, czy obsługa S.M.A.R.T. jest włączona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi