Matwix Napisano Kwiecień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2005 Witam. Zastanawiam się właśnie nad wyborem tematu pracy inżynierskiej. Właściwie to wiem, że chciałbym się oprzeć o system linux. Ale to narazie wszystko. Pytanie: czy moglibyście zaproponować jakieś ciekawe tematy, z jakich można napisać interesującą pracę inżynierską? Na temat tego systemu wiem to i owo, ale moja wiedza jest jeszcze dość zaawansowana, żeby swobodnie opisywać poszczególne zagadnienia (np. jeszcze nie kompilowałem jajeczka :-/) Dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Kwiecień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2005 Ale praca inżynierska... jaki wydzial - wnioskuję, że informatyka, bo chcesz pisac o komputerach... moze wiec zastosowanie linuksa jako system operacyjny serwera plików w dużej instytucji, porównanie z windowsem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matwix Napisano Kwiecień 20, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2005 Porównanie zaklepał mój kolega. Oczwiście studiuję informatykę. Chciałem coś o serwerach (ftp, ssh, dhcp, samba), ale facet chyba uważa, że to za łatwe. Chyba, żebym wybyślił do tego ładnie brzmiący temat. Nie chcę też wymyślać sobie czegoś trudnego, bo nie wiem czy dam sobie radę, jak poprzeczka będzie za wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmus Napisano Kwiecień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2005 może np cos z pogranicza ekonomi i informatyki ?? "zastosowanie systemów i narzedzi sieciowych i ich administracjac w małych i średnich fimach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi