skunfazerbiteek Napisano Maj 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2004 Mam maly problem z sistra.. mianowicie chciala zebym jej zainstalowal Windowsa no i to zrobilem, ale po zrobieniu partycji i zainstalowaniu na niej windowsa )dodam ye ja sforamtowalem= usunelem Gruba i nie moge wlacyzc (_linuxa_ → Linuksa) ORT. ciekawe cyz mozna to zrobic nie majac dyskietki linuxowej tzlko windowsowa. jesli nie to gdzie moge dorawac jej obraz na necie jesli takowy sie gdzies znajduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2004 http://fedora.pl/pl/forum/search.php i wpisz grub-install - było wiele razy na forum :? A co do dyskietki startowej, to wystarczy pierwsza płyta instalacyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Maj 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2004 Mam dzisiaj dobry dzień :mrgreen: odzuskanie grubasa ::: tu w sumie to i to ... ale w sumie nie wiem czy powinienem ... :roll: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi