colorblind Napisano Kwiecień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2005 Zainstalowalem fedore core 3 jak najbardziej standardowa instalacja rebootuje kompa i pojawia sie tylko napis GRUB i nic nie idzie dalej.....jakies pomysly , moze ktos mi powiedziec czego nie ustawilem co zrobilem zle/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Kwiecień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2005 Też miałem tak raz przy instalacji RH9. Ja poradziłem sobie banalnie, bo zainstalowałem jeszcze raz GRUBa tyle, że a boot sektorze innego dysku. Ale do dziś nie wiem czemu na jednym GRUB chodził, a na drugim nie chciał Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Kwiecień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2005 Wtitam!! Najwidoczniej musisz, jak kolega wspomniał, zainstalować GRUBA jeszcze raz :) Do trgo celu możesz (_urzyć_ → użyć) ORT rescue cd. Instrukcja jest gdzieś na forum. TUTAJ masz instrukcje. POZDRAWIAM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi